Tasapuolisesti-logo tekstillä

Uutiskirje

Tasapuolisesti-uutiskirjeen sisältö

Tasapuolisesti-uutiskirjeessä kirjoitamme pelkästään yhdistyksen toiminnasta.

Uutiskirjeessä kerromme yhdistyksen ajankohtaisista asioista muutamalla virkkeellä. Lisäämme tarvittaessa kunkin asian loppuun linkin, mistä halutessasi pääset tutustumaan kyseiseen asiaan tarkemmin.

Toimintaamme kuuluu järjestää tapaamisia, joissa alustamme erilaisia politiikassa päätettäviä asioita, keskustelemme niistä ja sitä kautta muodostamme yhdistyksen poliittisia kantoja. Lisäksi järjestämme tapahtumia, osallistumme tapahtumiin, tapaamme ihmisiä, teemme julkisia kannanottoja ja lakialoitteita, osallistumme julkiseen keskusteluun sekä tiedotamme toiminnastamme. Järjestämme myös vapaamuotoisia tapaamisia ja tapahtumia, joissa tarkoituksena on lähinnä ottaa rennosti tai juhlistaa jotain.

Tasapuolisesti-uutiskirje on tarkoitettu kaikille!

Uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Yhdistyksen jäsenet saavat uutiskirjeen "automaattisesti". Muut kuin jäsenet voivat tilata uutiskirjeen tasapuolisesti.fi -sivuston minkä tahansa sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta. Lomakkeen tunnistaa vaalean vihreästä taustasta. Siinä sanotaan, että "seuraa uuden ja ainutlaatuisen idean matkaa" ja pyydetään sähköpostiosoitettasi.

Uutiskirjeen tilauksen lopettaminen

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin vaan. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@tasapuolisesti.net ja kerro siinä, että haluat lopettaa uutiskirjeen tilaamisen. Muuta tilauksen lopettamiseksi ei tarvita.

Muista kuitenkin lähettää tilauksen lopettamispyyntö siitä sähköpostiosoiteesta, johon uutiskirje tulee. Emme kerää uutiskirjeiden tilaajista muuta tietoa kuin sähköpostiosoitteen, joten ainoa keino varmistua tilauksen lopettamispyynnön aitoudesta on se, että lähetät pyynnön siitä sähköpostiosoitteesta, johon uutiskirje tulee.