Tasapuolisesti-logo tekstillä

Uutiset

Kesätauko on ohi!

Julkaistu: 29.08.2020 klo 10.08.32

Muokattu: 29.08.2020 klo 12.17.30

Kesätauko on ohi ja Tasapuolisesti on palannut politiikan pariin!

Olemme pitäneet elokuun aikana neljä hallituksen kokousta. Läpikäytyjä aiheita ovat olleet muun muassa puolueen sisäinen tietosuoja ja tietoturva sekä EU:n tietosuoja asetus (GDPR) ja toimeentulotukilain kehittäminen.

Lisää kokouksissa läpikäytyjä aiheita voi tsekata arkisto-sivulla kohdasta hallituksen kokoukset.

Läpikäytyjen aiheiden tarkat sisällöt löytyvät kunkin aiheen kohdalta arkisto- ja pohjustukset sivuilta.

Jatkamme vielä hetken hallituksen sisällä asioiden läpikäymistä. Tarkoituksena on kuitenkin päästä mahdollisimman pian pitämään taas myös kaikille avoimia opintopiirejä. Koronatilanteesta riippuen opintopiirit ovat joko live- tai videotapahtumina.

Nähdään syksyn aikana ja tervetuloa mukaan opintopiireihin ja vaikka enemmänkin toimintaamme!


Chillauspäivä Nuuksiossa sunnuntaina 2.8.2020

Julkaistu: 29.08.2020 klo 09.54.46

Tasapuolisesti piti puolueen ja samanhenkisten chillauspäivän Nuuksiossa luonnon keskellä eräällä mökillä sunnuntaina 2.8.2020.

Mitään virallista ohjelmaa ei ollut. Kunhan hengattiin, grillattin, saunottiin ja uitiin sekä juteltiin mitä kelläkin milloin mieleen sattui tulemaan.

Paikalla meitä oli seitsemän ihmistä ja yksi kävi virtuaalisesti kylässä, kun ei päässyt paikalle, vaikka olisi halunnut tulla.

Sääkin suosi meitä. Vain muutama lyhyt sadekuuro tuli ja kerkesimme kaikki siltä suojaan. Muutoin paistoi tai ainakaan ei satanut ja ilma oli lämmin.

Hauskaa oli!


Tasapuolisesti siirtyy kesäksi tauolle

Julkaistu: 30.05.2020 klo 17.21.32

Muokattu: 30.05.2020 klo 17.26.10

Tasapuolisesti pitää kesä- ja heinäkuun ajan taukoa poliittisesta toiminnasta. Tänä aikana emme välttämättä lue sähköposteja tai vastaa niihin.

Elokuun alussa palaamme taas asioiden äärelle.

Mukavaa kesää kaikille!


Tietosuojaselosteeseen lisäys

Julkaistu: 06.05.2020 klo 19.32.58

Muokattu: 22.05.2020 klo 07.43.52

Tässä alla on se, mitä olemme lisänneet aiempaan tietosuojaselosteeseemme. Muilta osin se on täysin samanlainen kuin ennenkin.

Tallennamme jokaiselta tämän sivuston sivulta kävijämäärän, käyntiajan ja sen, onko kävijä ihminen vai botti. Jos kävijä on saapunut jollekin sivustomme sivulle klikaten linkkiä jollain toisella sivustolla, tallennamme myös sen sivuston nimen, miltä kävijä on saapunut. Tallentamamme kävijätiedon keräämisen yhteydessä saatavia muita kävijätietoja (user agent -tiedot) emme tallenna, vaan koodi tuhoaa ne niin, että kukaan ihminen ei kyseisiä tietoja pääse missään vaiheessa näkemään. Yksikään ihminen ei ole tunnistettavissa tallentamiemme kävijätietojen perusteella.

Miksi tallennamme nämä kävijätiedot:

Kävijämäärät saattavat korreloida näkyvyytemme, tunnettavuutemme, kiinnostavuutemme, kannatuksemme ja vaikuttavuutemme kanssa. Meitä luonnollisesti kiinnostaa seurata näitä asioita ja niiden kehitystä. Siksi seuraamme sivustomme kävijämääriä.

Käyntiajan seuraamiselle emme ole löytäneet hyvää syytä. Joko löydämme sille hyvän syyn ja kerromme sen täällä tai luovumme sen tiedon tallentamisesta.

Sivustollamme vierailee jatkuvasti monenlaisia botteja, esimerkiksi erilaisia hakukonebotteja. Kävijämäärissä meitä kuitenkin kiinnostaa ennen kaikkea ihmisten vierailut. Tämän vuoksi pyrimme tunnistamaan, onko kävijä ihminen vai botti.

Meitä kiinnostaa myös se, minkä verran liikennettä sivustollemme tulee erilaisten hakukoneiden sivuilta, jotta voimme voimme parantaa hakukoneoptimointiamme (SEO). Meitä kiinnostaa sekin, minkä verran liikennettä sivustollemme tulee erilaisisten sosiaalisen median sivustojen kautta, jotta voimme parantaa vaikuttavuuttamme sosiaalisessa mediassa. Myös jos ilmoitamme jollain sivustolla tapahtumastamme tai jotain muusta asiasta, meitä kiinnostaa tietää, tuleeko sitä kautta liikennettä sivustollemme. Tätä tietoa voi käyttää osana päätöksentekoa, kun päättää, kannattaako kyseisellä sivustolla ilmoittaa uudelleen. Myös erilaiset blogit, uutissivustot ja muut sivustot saattavat linkata sivustoamme. Näiltä, kuten muiltakin edellä mainituilta sivustoilta saapuvaa liikennettä seuraamalla saamme viitteitä näkyvyydestämme, tunnettavuudestamme, kiinnostavuudestamme, kannatuksestamme ja vaikuttavuudestamme. Näistä syistä johtuen, tallennamme sen tiedon, jos kävijä on saapunut jollekin sivustomme sivulle klikaten linkkiä jollain toisella sivustolla.

Muita kävijätietoja emme kerää, käytä, emmekä tallenna.

Tietosuojaselosteemme kokonaisuudessaan löytyy tietosuojaseloste-sivultamme.


Tasapuolisesti.net -sivustoa on hieman uusittu

Julkaistu: 06.05.2020 klo 19.25.08

Muokattu: 22.05.2020 klo 07.39.57

Tasapuolisesti.net -sivustoa on hieman uusittu viime aikoina.

Taustafilosofia-sivu on uusi sivu, jossa kirjoitamme yleisellä tasolla Tasapuolisesti-puolueen yhteisistä arvoista, maailmankuvasta ja meidän näkemyksistämme siitä, kuinka asiat ovat.

Pohjustukset-sivu on myös uusi sivu. Tällä sivulla pohjustamme konkreettisia kannanottojamme ja lakialoitteitamme.

Arkisto-sivukin on uusi sivu. Sieltä löytyy kaikki Tasapuolisesti ry:n viralliset asiakirjat, jotka on mahdollista julkaista.

Kannanottoja- ja lakialoitteita-sivut ovat vanhoja sivuja, mutta niitä on uusittu. Edellä mainituilla sivuilla ei ole vielä varsinaista sisältöä.

Myös uutiset-sivua on uusittu. Joskin se ei juuri näy päälle päin, vaan kyse on tuon sivun toiminnallisuuden uusimisesta.

Tasapuolisesti.netille on tehty myös admin-sivut.

Sivustoa uudistetaan jatkossakin pikkuhiljaa sitä mukaa, kun tarvetta sille ilmenee sekä kun tällöin joltain löytyy aikaa ja intoa koodaamiseen.


Valtion toiminta – puolueen toiminta: Uusi tekijänoikeuslisenssi

Julkaistu: 06.05.2020 klo 19.02.25

Muokattu: 22.05.2020 klo 07.47.48

Valtion toiminta – puolueen toiminta on kaikille avoin opinto- ja keskustelupiiri.

Tämän kertaisena aiheena on se, minkälainen olisi ilman rahaa ja kilpailua elävien ihmisten tekijänoikeuslisenssi Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmässä. Miten nykyistä tekijänoikeuslakia pitäisi muuttaa, että tällainen lisenssi toimisi?

Aiheen alustaa Antti Laukkanen.

Aika: torstai 02.04.2020. klo 12.00–14.00
Paikka: netti osoitteessa: https://meet.jit.si/Tasapuolisesti (klikkaamalla linkkiä liityt ryhmävideopuheluun – mitään lataamisia tai asentamisia ei tarvita)

Tapahtuman järjestää Tasapuolisesti.

Opettelemme politiikan teon eri osa-alueiden asiaperusteita. Samalla haluamme tarjota kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden toisaalta lisätä ja toisaalta jakaa osaamistaan Suomen valtion ja Tasapuolisesti-puolueen toimintaan liittyvissä asioissa.

Opinto- ja keskustelupiirin aiheet vaihtelevat, mutta liityvät aina Suomen valtion tai Tasapuolisesti-puolueen toimintaan tavalla, jota voimme konkreettisesti hyödyntää politiikassamme. Keskustelun alustaa aina joku asiantuntija tai asiaan perehtynyt harrastaja. Tämän jälkeen on vapaata keskustelua, missä erilaiset kysymykset ja näkemykset pääsevät ääneen ja voimme yhdessä pohtia niitä eri näkökulmista.

Tasapuolisesti käyttää tapahtuman aikana kertynyttä tietoa, näkemyksiä ja mielipiteitä omassa kannanmuodostuksessaan ja päätöksenteossaan.

Lämpimästi tervetuloa ihan jokainen!


Valtion toiminta – puolueen toiminta: Ihmisen kehitys kohti rahatonta taloutta – minkälainen muutos tarvitaan?

Julkaistu: 06.05.2020 klo 19.02.01

Muokattu: 22.05.2020 klo 07.50.02

Valtion toiminta – puolueen toiminta on kaikille avoin opinto- ja keskustelupiiri.

Tämän kertaisena aiheena on se, mitä muutoksia ihmisessä tulisi tapahtua, jotta hän voisi siirtyä kilpailutalouden kannattajasta kannattamaan rahatonta taloutta sekä tasapuolista työn ja työn tulosten jakamista.

Aiheen alustaa Linnea Alho.

Aika: lauantai 28.03.2020. klo 13.00–15.00
Paikka: netti osoitteessa: https://meet.jit.si/Tasapuolisesti (klikkaamalla linkkiä liityt ryhmävideopuheluun – mitään lataamisia tai asentamisia ei tarvita) (Korona-viruksen takia siirsimme tämän tapahtuman kirjastosta nettiin.)

Tapahtuman järjestää Tasapuolisesti.

Opettelemme politiikan teon eri osa-alueiden asiaperusteita. Samalla haluamme tarjota kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden lisätä osaamistaan Suomen valtion ja Tasapuolisesti-puolueen toimintaan liittyvissä asioissa – ja myös mahdollisuuden jakaa osaamistaan toisten kanssa.

Opinto- ja keskustelupiirin aiheet vaihtelevat, mutta liityvät aina Suomen valtion tai Tasapuolisesti-puolueen toimintaan tavalla, jota voimme konkreettisesti hyödyntää politiikassamme. Keskustelun alustaa aina joku asiantuntija tai asiaan perehtynyt harrastaja. Tämän jälkeen on vapaata keskustelua, missä erilaiset näkemykset pääsevät ääneen ja voimme yhdessä pohtia niitä eri näkökulmista. Myös kysymyksiä voi esittää itseään kiinnostavista ja kunkinkertaiseen aiheeseen liittyvistä asioista.

Tasapuolisesti käyttää tapahtuman aikana kertynyttä tietoa, näkemyksiä ja mielipiteitä omassa kannanmuodostuksessaan ja päätöksenteossaan.

Lämpimästi tervetuloa ihan jokainen!


Kolmas Tasapuolisesti-video on julkaistu

Julkaistu: 06.05.2020 klo 19.01.43

Muokattu: 22.05.2020 klo 07.51.46

Kolmas Tasapuolisesti-video on julkaistu.

Aiheena videossa on kaksi näkökulmaa Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmään, joista toinen toimii täydellisesti ja toinen lähes täydellisesti ilman minkäänlaista erillistä säätöä.

Video löytyy osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=pn-gTUPOM9A.


Toinen Tasapuolisesti-video on julkaistu

Julkaistu: 06.05.2020 klo 19.01.28

Muokattu: 22.05.2020 klo 07.52.43

Toinen Tasapuolisesti-video on julkaistu. Esittelemme siinä Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmää yleisellä tasolla.

Video löytyy osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=oqE7Q25Qi2Q.


Ensimmäinen Tasapuolisesti-video on julkaistu

Julkaistu: 06.05.2020 klo 19.00.54

Muokattu: 22.05.2020 klo 07.54.03

Ensimmäinen Tasapuolisesti-video on julkaistu. Kerromme siinä, mikä on Tasapuolisesti.

Video löytyy osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=HQg76LikI3A.


Tasapuolisesti-kanava YouTubessa perustettu

Julkaistu: 06.05.2020 klo 19.00.24

Muokattu: 22.05.2020 klo 07.57.09

Tasapuolisesti-kanavalta YouTubesta löytyy nyt ja jatkossa kaikki julkaisemamme videot – niin aivan uusimmat ja kuin myös kaikki vanhatkin.

Kanavan löytää osoitteesta https://www.youtube.com/channel/UC8WPkYDgiu53cU9mwzInPiQ/videos.


Valtion toiminta – puolueen toiminta: Yhteiskunnan hyvinvoinnin mittarit

Julkaistu: 06.05.2020 klo 18.57.09

Muokattu: 28.05.2020 klo 21.18.10

Valtion toiminta – puolueen toiminta on uusi, kaikille avoin opinto- ja keskustelupiiri.

Kolmannen kerran aiheena on yhteiskunnan hyvinvoinnin mittarit. Mitä muita yhteiskunnan hyvinvointia kuvaavia mittareita on olemassa kuin bruttokansantuote (BKT)? Minkälaisia asioita ne mittavat ja miten niitä voi käyttää poliittisen päätöksenteon apuna? Lähdemme liikkeelle alusta ja perusasioista.

Aika: Lauantai 07.03.2020. klo 13.00–15.00
Paikka: Keskustakrjasto Oodi, ryhmätila 10 (2. krs)

Tapahtuman järjestää Tasapuolisesti.

Opettelemme politiikan teon eri osa-alueiden asiaperusteita. Samalla haluamme tarjota kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden lisätä osaamistaan Suomen valtion ja Tasapuolisesti-puolueen toimintaan liittyvissä asioissa – ja myös mahdollisuuden jakaa osaamistaan toisten kanssa.

Opinto- ja keskustelupiirin aiheet vaihtelevat, mutta liityvät aina Suomen valtion tai Tasapuolisesti-puolueen toimintaan tavalla, jota voimme konkreettisesti hyödyntää politiikassamme. Keskustelun alustaa aina joku asiantuntija tai asiaan perehtynyt harrastaja. Tämän jälkeen on vapaata keskustelua, missä erilaiset näkemykset pääsevät ääneen ja voimme yhdessä pohtia niitä eri näkökulmista. Myös kysymyksiä voi esittää itseään kiinnostavista ja kunkinkertaiseen aiheeseen liittyvistä asioista.

Tasapuolisesti käyttää tapahtuman aikana kertynyttä tietoa, näkemyksiä ja mielipiteitä omassa kannanmuodostuksessaan ja päätöksenteossaan.

Tämän kolmannen tapahtuman alustaa Tasapuolisesti-aktiivi Severi Savukoski. Lämpimästi tervetuloa ihan jokainen!

Lämpimästi tervetuloa ihan jokainen!


Valtion toiminta – puolueen toiminta: talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmä sekä talous ilman rahaa ja kilpailua

Julkaistu: 06.05.2020 klo 18.56.54

Muokattu: 28.05.2020 klo 21.21.14

Valtion toiminta – puolueen toiminta on uusi, kaikille avoin opinto- ja keskustelupiiri.

Toisen kerran aiheena on talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmä sekä talous ilman rahaa ja kilpailua. Lähdemme liikkeelle alusta ja perusasioista.

Aika: Lauantai 22.02.2020. klo 12.00–14.00
Paikka: Töölön kirjasto, ryhmätila Keinu (3. krs)

Tapahtuman järjestää Tasapuolisesti.

Opettelemme politiikan teon eri osa-alueiden asiaperusteita. Samalla haluamme tarjota kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden lisätä osaamistaan Suomen valtion ja Tasapuolisesti-puolueen toimintaan liittyvissä asioissa – ja myös mahdollisuuden jakaa osaamistaan toisten kanssa.

Opinto- ja keskustelupiirin aiheet vaihtelevat, mutta liityvät aina Suomen valtion tai Tasapuolisesti-puolueen toimintaan tavalla, jota voimme konkreettisesti hyödyntää politiikassamme. Keskustelun alustaa aina joku asiantuntija tai asiaan perehtynyt harrastaja. Tämän jälkeen on vapaata keskustelua, missä erilaiset näkemykset pääsevät ääneen ja voimme yhdessä pohtia niitä eri näkökulmista. Myös kysymyksiä voi esittää itseään kiinnostavista ja kunkinkertaiseen aiheeseen liittyvistä asioista.

Tasapuolisesti käyttää tapahtuman aikana kertynyttä tietoa, näkemyksiä ja mielipiteitä omassa kannanmuodostuksessaan ja päätöksenteossaan.

Tämän toisen tapahtuman alustaa Tasapuolisesti-aktiivi Antti Laukkanen. Hän on itseoppinut talousjärjestelmien harrastaja kymmenen vuoden kokemuksella. Antti on keksinyt ja kehittää talousideologiseen valinnanvapauteen perustuvaa talousjärjestelmää ja haluaa sen puitteissa elää ilman rahaa ja taloudellista kilpailua.

Lämpimästi tervetuloa ihan jokainen!


Valtion toiminta – puolueen toiminta: verotus, suhdanteet ja työllisyys

Julkaistu: 06.05.2020 klo 18.56.38

Muokattu: 28.05.2020 klo 21.23.32

Valtion toiminta – puolueen toiminta on uusi, kaikille avoin opinto- ja keskustelupiiri.

Ensimmäisen kerran aiheena on verotus, suhdanteet ja työllisyys valtion näkökulmasta. Lähdemme liikkeelle alusta ja perusasioista.

Aika: Lauantai 08.02.2020. klo 12.00–14.00
Paikka: Töölön kirjasto, ryhmätila Marjatta (4. krs)

Opettelemme politiikan teon eri osa-alueiden asiaperusteita. Samalla haluamme tarjota kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden lisätä osaamistaan Suomen valtion ja Tasapuolisesti-puolueen toimintaan liittyvissä asioissa – ja myös mahdollisuuden jakaa osaamistaan toisten kanssa.

Opinto- ja keskustelupiirin aiheet vaihtelevat, mutta liityvät aina Suomen valtion tai Tasapuolisesti-puolueen toimintaan tavalla, jota voimme konkreettisesti hyödyntää politiikassamme. Keskustelun alustaa aina joku asiantuntija tai asiaan perehtynyt harrastaja. Tämän jälkeen on vapaata keskustelua, missä erilaiset näkemykset pääsevät ääneen ja voimme yhdessä pohtia niitä eri näkökulmista. Myös kysymyksiä voi esittää itseään kiinnostavista ja kunkinkertaiseen aiheeseen liittyvistä asioista.

Tasapuolisesti käyttää tapahtuman aikana kertynyttä tietoa, näkemyksiä ja mielipiteitä omassa kannanmuodostuksessaan ja päätöksenteossaan.

Tämän ensimmäisen tapahtuman alustaa Tasapuolisesti-aktiivi Antti Laukkanen. Hän on itseoppinut talousjärjestelmien harrastaja kymmenen vuoden kokemuksella. Antti on keksinyt ja kehittää talousideologiseen valinnanvapauteen perustuvaa talousjärjestelmää. Hänet alustuskuntoon preppaa eräs KTM, jonka tietohin, näkemyksiin ja mielipiteisiin alustus perustuu. Näitä Antti parhaansa mukaan edustaa myös keskustelussa. On hyvin mahdollista, että saamme kyseisen KTM:n itsensäkin paikalle alustamaan keskustelun ja osallistumaan siihen. Tässä on kuitenkin pientä epävarmuutta aikataulujen yhteensopivuuden suhteen, joten emme uskalla luvata tätä varmuudella.

Lämpimästi tervetuloa ihan jokainen!


Tasapuolisesti ry:n vuosikokous 17.01.2019 – voi osallistua myös etänä

Julkaistu: 06.05.2020 klo 18.56.20

Muokattu: 28.05.2020 klo 21.27.18

Tasapuolisesti ry:n vuosikokous pidetään perjantaina 17.01.2020 klo 18.00–20.00 Helsingissä Keskustakirjasto Oodissa (ryhmätila 2, 2. krs).

Kokoukseen voi osallistua myös sähköisesti etänä. Tämä tapahtuu niinkin helposti kuin klikkaamalla itsensä kyseisenä aikana osoitteeseen https://meet.jit.si/Tasapuolisesti

Kokouksessa valitaan ensimmäistä kertaa äänestämällä hallituksen puheenjohtaja ja muu hallitus sekä toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja. Jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle hallituksen puheenjohtajaksi, hallituksen jäseneksi, toiminnantarkastajaksi tai varatoiminnantarkastajaksi, on tämä erinomaisen tervetullut asia. Ilmoita tästä aikeestasi viimeistään kokouksessa. Voit ilmoittaa tästä aikeestasi aikaisemminkin esimerkiksi kirjoittamalla siitä osoitteeseen info@tasapuolisesti.net. Vuosikokous on kaikille avoin ja kaikilla siellä on puheoikeus, mutta vain jäsenet voivat asettua ehdolle hallituksen puheenjohtajaksi ja jäseneksi sekä äänestää. Kokouksen muut aiheet ovat: Suunitellaan vuoden 2020 toimintaa. Ensi vuonna on tarkoitus helmikuun alusta alkaen pitää kaikille avoimia tapahtumia, jossa aina joku – mielellään asiantuntija – alustaa jonkin politiikkaan liittyvän aiheen, jonka jälkeen keskustelemme siitä ja pyrimme muodostamaan yhdistykselle yhteisen kannan asiaan. Kokouksessa päätämme ensimmäisten tällaisten tapahtumien aiheet sekä suunnittelemme koko ensi vuoden ohjelmaa ja käytäntöjä yleisellä tasolla.

Tervetuloa vuosikokoukseemme – sähköisesti tai paikan päälle!


Kaikille avoin tutustumistapaaminen Cafe Mascotin yläkerrassa pöydässä tiistaina 03.12.2019 klo 17.00–19.00

Julkaistu: 06.05.2020 klo 18.55.35

Tervetuloa tutustumaan, kuulemaan ja keskustelemaan tulevan puolueen ajatuksista ja toimintasuunnitelmista Cafe Mascot:iin (Neljäs linja 2, Helsinki) tiistaina 03.12.2019 klo 17.00–19.00.


Kaikille avoin tutustumistapaaminen Oodissa torstaina 28.11.2019 klo 18.00–20.00

Julkaistu: 06.05.2020 klo 18.54.26

Tervetuloa tutustumaan, kuulemaan ja keskustelemaan tulevan puolueen ajatuksista ja toimintasuunnitelmista Keskustakirjasto Oodiin (Töölönlahdenkatu 4, Helsinki) ryhmätila 9:ään torstaina 28.11.2019 klo 18.00–20.00.


Tasapuolisesti ry on rekisteröity yhdistykseksi

Julkaistu: 06.05.2020 klo 18.53.51

Muokattu: 28.05.2020 klo 22.51.33

Tasapuolisesti ry on rekisteröity yhdistykseksi 09.10.2020.


Tapaaminen Oodissa

Julkaistu: 06.05.2020 klo 18.53.39

Pidimme 06.10.2019 klo 12.00–14.00 Oodissa tapaamisen, jossa opettelimme pitämään tapaamisia. Alustus, keskustelu, päätöksenteko -yhdistelmä toimi hyvin. Samoin vapaa ideointi. Paikalla oli kaksi ihmistä.


Rekisteröintihakemus jätetty

Julkaistu: 06.05.2020 klo 18.53.21

Täytimme ja jätimme keskiviikkona 18.09.2019 klo 13.00–15.00 Oodissa patentti- ja rekisterihallitukselle Tasapuolisesti ry -nimisen yhdistyksen sähköisen rekisteröimishakemuksen. Yhdistyksen tarkoituksena on valtiollisiin asioihin vaikuttaminen eli kysymyksessä on yhdistys, joka pyrkii täyttämään tarvittavat ehdot, jotta se voi myöhemmin tulla hakemuksesta rekisteröityä puolueeksi. Paikalla oli kolme henkeä.