Tasapuolisesti-logo tekstillä

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tasapuolisesti.net -sivusto

Tallennamme jokaiselta tämän sivuston sivulta kävijämäärän, käyntiajan ja sen, onko kävijä ihminen vai botti. Jos kävijä on saapunut jollekin sivustomme sivulle klikaten linkkiä jollain toisella sivustolla, tallennamme myös sen sivuston nimen, miltä kävijä on saapunut.

Yksikään ihminen ei ole tunnistettavissa tallentamiemme kävijätietojen perusteella.

Keräämme näitä kävijätietoja, koska ne antavat suuntaa-antavaa tietoa siitä, kuinka kiinnostavana ihmiset meitä pitävät. Tämä tieto taas kiinnostaa meitä, koska se auttaa meitä toimimaan vaikuttavammin.

Uutiskirje

Uutiskirjeiden tilaajista ainoa keräämämme tieto on heidän sähköpostiosoitteensa.

Säilytämme heidän sähköpostiosoitteensa suojatulla palvelimella, joka sijaitsee Sveitsissä. Vain hallituksen nimenkirjoittajilla on pääsy uutiskirjeiden tilaajien sähköpostiosoitteisiin.

Käytämme antamaasi sähköpostiosoitetta pelkästään uutiskirjeen lähettämiseen.

Emme luovuta uutiskirjeen tilanneiden sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille. Uutiskirjeen tilanneiden sähköpostiosoitteita ei käytetä mainostamiseen eikä markkinoimiseen.

Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa koska tahansa lähettämällä meille sähköpostia asiasta osoitteeseen tasapuolisesti-puolue@protonmail.com. Tällöin poistamme tilauksen perujan sähköpostiosoitteen uutiskirjeen tilaajien ryhmästä.

Jäsenluettelo

Tasapuolisesti ry pitää yhdistyslain vaatimaa jäsenluetteloa.

Jäsenluettelossa on kunkin jäsenen seuraavat tiedot:

  • täydellinen nimi (etunimi, toinen nimi, kolmas nimi... ja sukunimi)
  • kotipaikka
  • sähköpostiosoite.

Tiedot täydellisestä nimestä ja kotipaikasta tarvitsemme voidaksemme täyttää sen yhdistyslain määräyksen, joka määrä hallituksen pitämään jäsenluetteloa.

Sähköpostiosoitteesi tarvitsemme, jotta voimme täyttää yhdistyslain ja yhdistyksen sääntöjen ne kohdat, missä määrätään yhdistyksen kokouskutsusta.

Säilytämme jäsenluetteloa suojatulla palvelimella, joka sijaitsee Sveitsissä. Jäsenluetteloa pääsevät tarkastelemaan ainostaan yhdistyksen nimenkirjoittajat. Jäsenet voivat koska tahansa pyytää itsestä tallennetut tiedot tarkastettavakseen.

Jäsenluettelon tietoja käytetään pelkästään jäsenmäärän seuraamiseen, kutsujen lähettämiseen yhdistyksen kokouksiin ja sen varmistamiseen, että jäsenet voivat äänestää ja että muut kuin jäsenet eivät voi äänestää yhdistyksen kokouksissa.

Jäsenluettelon tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Jäsenluettelon tietoja ei käytetä mainostamiseen eikä markkinoimiseen.

Jäsenen erotessa tai tullessa erotetuksi yhdistyksestä, kaikki hänestä tallennetut tiedot poistetaan jäsenluettelosta.