Tasapuolisesti-logo tekstillä

Tietosuojaseloste

Tasapuolisesti.net -sivusto

Tallennamme, jokaiselta tämän sivuston sivulta kävijämäärän, käyntiajan ja sen, onko kävijä ihminen vai botti. Jos kävijä on saapunut jollekin sivustomme sivulle klikaten linkkiä jollain toisella sivustolla, tallennamme myös sen sivuston nimen, miltä kävijä on saapunut.

Tallentamamme kävijätiedon keräämisen yhteydessä saatavia muita kävijätietoja (user agent -tiedot) emme tallenna, vaan koodi tuhoaa ne niin, että kukaan ihminen ei kyseisiä tietoja pääse missän vaiheessa näkemään. Yksikään ihminen ei ole tunnistettavissa tallentamiemme kävijätietojen perusteella.

Miksi tallennamme nämä kävijätiedot:

Kävijämäärät saattavat korreloida näkyvyytemme, tunnettavuutemme, kiinnostavuutemme, kannatuksemme ja vaikuttavuutemme kanssa. Meitä luonnollisesti kiinnostaa seurata näitä asioita ja niiden kehitystä. Siksi seuraamme sivustomme kävijämääriä.

Käyntiajan seuraamiselle emme ole löytäneet hyvää syytä. Joko löydämme sille hyvän syyn ja kerromme sen täällä tai luovumme sen tiedon tallentamisesta.

Sivustollamme vierailee jatkuvasti monenlaisia botteja, esimerkiksi erilaisia hakukonebotteja. Kävijämäärissä meitä kuitenkin kiinnostaa ennen kaikkea ihmisten vierailut. Tämän vuoksi pyrimme tunnistamaan, onko kävijä ihminen vai botti.

Meitä kiinnostaa myös se, minkä verran liikennettä sivustollemme tulee erilaisten hakukoneiden sivuilta, jotta voimme voimme parantaa hakukoneoptimointiamme (SEO). Meitä kiinnostaa sekin, minkä verran liikennettä sivustollemme tulee erilaisisten sosiaalisen median sivustojen kautta, jotta voimme parantaa vaikuttavuuttamme sosiaalisessa mediassa. Myös jos ilmoitamme jollain sivustolla tapahtumastamme tai jotain muusta asiasta, meitä kiinnostaa tietää, tuleeko sitä kautta liikennettä sivustollemme. Tätä tietoa voi käyttä osana päätöksentekoa, kun päättää, kannattaako kyseisellä sivustolla ilmoittaa uudelleen. Myös erilaiset blogit, uutissivustot ja muut sivustot saattavat linkata sivustoamme. Näiltä, kuten muiltakin edellä mainituilta sivuilta saapuvaa liikennettä seuraamalla saamme viitteitä näkyvyydestämme, tunnettavuudestamme, kiinnostavuudestamme, kannatuksestamme ja vaikuttavuudestamme. Näistä syistä johtuen, tallennamme sen tiedon, jos kävijä on saapunut jollekin sivustomme sivulle klikaten linkkiä jollain toisella sivustolla.

Muita kävijätietoja emme kerää, käytä, emmekä tallenna.

Uutiskirje

Tasapuolisesti ry lähettää uutiskirjeitä niiden tilaajille. Uutiskirjeissä kerrotaan pelkästään yhdistyksen toiminnasta.

Uutiskirjeiden tilaajista ainoa keräämämme tieto on heidän sähköpostiosoitteensa.

Säilytämme heidän sähköpostiosoitteensa suojatulla palvelimella, joka sijaitsee Suomessa. Vain hallituksen nimenkirjoittajilla on pääsy uutiskirjeiden tilaajien sähköpostiosoitteisiin.

Uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Jäsenille uutiskirje tulee automaattisesti, ei-jäsen voi tilata sen nettisivujemme kautta.

Käytämme antamaasi sähköpostiosoitetta pelkästään uutiskirjeen lähettämiseen.

Emme luovuta uutiskirjeen tilanneiden sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille. Uutiskirjeen tilanneiden sähköpostiosoitteita ei käytetä mainostamiseen eikä markkinoimiseen.

Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa koska tahansa lähettämällä meille sähköpostia asiasta osoitteeseen info@tasapuolisesti.net. Tällöin poistamme tilauksen perujan sähköpostiosoitteen uutiskirjeen tilaajien ryhmästä.

Jäsenluettelo

Tasapuolisesti ry pitää yhdistyslain vaatimaa jäsenluetteloa.

Jäsenluettelossa on kunkin jäsenen seuraavat tiedot:

  • täydellinen nimi (etunimi, toinen nimi, kolmas nimi... ja sukunimi)
  • kotipaikka
  • sähköpostiosoite.

Tiedot täydellisestä nimestä ja kotipaikasta tarvitsemme voidaksemme täyttää sen yhdistyslain määräyksen, joka määrä hallituksen pitämään jäsenluetteloa.

Sähköpostiosoitteesi tarvitsemme, jotta voimme täyttää yhdistyslain ja yhdistyksen sääntöjen ne kohdat, missä määrätään yhdistyksen kokouskutsusta.

Säilytämme jäsenluetteloa suojatulla palvelimella, joka sijaitsee Suomessa. Jäsenluetteloa pääsevät tarkastelemaan ainostaan yhdistyksen nimenkirjoittajat. Jäsenet voivat koska tahansa pyytää itsestä tallennetut tiedot tarkastettavakseen.

Jäsenluettelon tietoja käytetään pelkästään jäsenmäärän seuraamiseen, kutsujen lähettämiseen yhdistyksen kokouksiin ja sen varmistamiseen, että jäsenet voivat äänestää ja että muut kuin jäsenet eivät voi äänestää yhdistyksen kokouksissa.

Jäsenluettelon tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Jäsenluettelon tietoja ei käytetä mainostamiseen eikä markkinoimiseen.

Jäsenen erotessa tai tullessa erotetuksi yhdistyksestä, kaikki hänestä tallennetut tiedot poistetaan jäsenluettelosta.