Tasapuolisesti-logo tekstill채

Mediatiedote | Tasapuolisesti – uusi puolue, aivan uudenlainen talousjärjestelmä – 05.02.2021

Tasapuolisesti on uusi puolue.

Tasapuolisesti kannattaa Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmän (TVT) ideaa ja edistää sen käytännön toimivuuden tutkimista.

Jos tutkimuksissa todetaan, että TVT voi toimia käytännössä, ryhdymme edistämme sen toteuttamista käytännössä.

Talousideologinen tasa-arvo ei toteudu nykyisessä yhteiskunnassamme. Siksi loimme talousjärjestelmän, jossa tasa-arvo voi toteutua ja puolueen tätä edistämään.

TVT:ssä jokainen ihminen voi valita, minkä talousideologian mukaan elää, tekee työtä ja kuluttaa. Siinä kaikki voivat myös tehdä taloudellista yhteistyötä keskenään riippumatta siitä, minkä talousideologian mukaan kukin on valinnut elää. Valtio pitää lainsäädännön keinoin huolta siitä, että kaikilla talousideologioilla on hyvät ja tasa-arvoiset toimintaedellytykset.

Tasapuolisesti edustaa ihmisiä, jotka haluavat elää, tehdä työtä ja kuluttaa ilman taloudellista kilpailua ja vaihdantaa ja jotka haluavat jakaa työt ja työn tulokset tarpeen ja kiinnostuksen mukaan tasapuolisesti.

Muissa poliittisissa kysymyksissä kannanmuodostuksemme on vielä kesken. Yleisellä tasolla voidaan kuitenkin sanoa, että kannatamme ja edistämme vahvasti vapautta, tasa-arvoa, demokratiaa ja ekologista kestävyyttä.

Tasapuolisesti rekisteröitiin yhdistykseksi 9.10.2019. Kunta-, eduskunta- ja europarlamenttivaalit sekä puoluerekisteri ovat tehtävälistallamme. Olemme mukana viimeistään eduskuntavaaleissa vuonna 2027, mutta aiemminkin jos koemme jo olevamme valmiita.

Puolueessa on tällä hetkellä kolme aktiivia ja viisi jäsentä. Sähköpostilistalta ja Facebook-ryhmästämme laskettuna meillä on noin 30–40 kannattajaa ja/tai kiinnostunutta seuraajaa.

Tällä mediatiedotteella haluamme sanoa suomalaiselle medialle ennen kaikkea, että täällä ollaan ja täältä tullaan – laittakaa nimi mieleen. Toki meistä saa myös tehdä juttuja, meitä saa haastatella, pyytää mukaan julkisiin keskusteluihin jne. Se olisi mukavaa.

 

Linkkejä

Nettisivumme

https://tasapuolisesti.net

Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmän kuvaus

https://tasapuolisesti.net/tvt

Talousideologiamme kuvaus

https://tasapuolisesti.net/jaetaan-talous

Facebook-sivumme

https://www.facebook.com/Tasapuolisesti-101506484589545

YouTube-kanavamme (sisältöä tulossa)

https://www.youtube.com/channel/UC8WPkYDgiu53cU9mwzInPiQ/videos

 

Terveisin,

Antti Laukkanen – puheenjohtaja

Severi Savukoski – hallituksen jäsen

Puhelin: 045 196 4102 (Antti Laukkanen)

Sähköposti: tasapuolisesti-puolue@protonmail.com